header-image

FONT SANTA HOTELL & SPA 28 maj 2016

Definitionen av LYX hittas på Font Santa Hotell i Mallorca, Spanien. I en framstående miljö precis vid Medelhavets kust, fylld med historia, moderna bekvämligheter, kultur med en service i världsklass.

Font Santa Hotell & inrymmer 36 privata lyxiga rum och sviter inredda i 9 skräddarsydda designstilar. De flesta rummen erbjuder en avskild terrass och samtliga rum är påkostade med kritvita sängkläder med naturligt solljus i modern inredning. Ljuset gör atmosfären lugn & avkopplande.

Fontsanta-Hotel-Thermal-Spa-View-over-the-pool-its-SunloungersFontsanta-Hotel-Room-with-Patio

Fontsanta-Hotel-Thermal-Spa-Indoor-Jacuzzi

Fontsanta-Hotel-Thermal-Spa-Relaxation-Room

Fontsanta-Hotel-Thermal-Spa-Steambath

Lyxig mat & lugna stränder

Restaurangen serverar traditionella spanska rätter som presenteras med europeiska och asiatiska influenser. De använder endast färska, lokalt producerade ingredienser, som ger fantasifulla smakupplevelser med hjälp av erfarana kockar.

Enbart 3 kilometer från Font Santa Hotell sträcker den berömda Es Trenc stranden ut. Es Trenc stranden ligger mitt i ett skyddad naturreservat som vilket bidrar till den gnistrande vita sanden som lyser upp det turkosa Medelhavet. Här kan du avnjuta en lugn dag på stranden utan vattensporter, stranden är 7km lång vilket gör att du inte behöver trängas med turister. Es Trenc är verkligen en måste upplevelse när du är på Mallorca!

Är ni sugna på utflykter rekommenderar jag dykning, vindsurfing och paddel spel. Eller varför inte en båttur till närliggande Cabrera. Eller varför inte vandring. ridning eller golf?

Kategorier:

Taggar:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *