header-image

Palma’s skyline 20 april 2017

Befinner du dig på Mallorca är ett besök till huvudstaden Palma ett måste! Att det ibland kallas för de vackraste städerna i världen är ingen tillfällighet. Det är en stad som har allt. Allt ifrån en häftig kultur, vackra sevärdheter och lyxig shopping till badstränder och ett magiskt nattliv!

Det är högt tempo och lyxiga skyskrapor, mixat med smala gränder och varma restauranger. I Palma finns allt för en person som älskar storstadslivet och även för de som hellre föredrar en solvecka! Att upptäcka Palma görs enligt oss bäst ifrån hög höjd. Därför erbjuder vi dig här en drös av de allra bästa platserna att njuta de vackra vyerna av staden. Vem jagar inte den bästa utsikten?

Hotel Ca’n Alomar

Att börja listan med någonting annat än detta femstjärniga hotell vore fel. I centrala Palma finner du detta trädkantade hotell som inte bara har en härlig gammaldags, men givetvis elegant, stil utan även erbjuder en takterrass med en helt enastående utsikt!

Vad sägs om att ha en panoramautsikt över hela Palma stad, hamnen och den vackra katedralen? I våra öron låter det inte helt fel. Speciellt med tanke på poolen, jacuzzi och utomhus spaet som komponerar den underbara utsikten!

Sant Fransesc Hotel Singular

På taket av lyxhotellet Sant Fransesc Hotel Singular vilar en 200 kvadratmeter stor takterrass. Med sköna fåtöljer, en flottbar, en stor pool och en förtrollande utsikt över Palma är denna takbar ett måste. Utsikten sträcker sig över Palmas gamla stad och allt däromkring!

Att njuta av god mat, live musik och en underbar utsikt över solnedgången görs bäst just här!

Nakar Hotel

Kanske har du hört talas om hotellet som har en stor hemlighet. Nämligen en helt magisk terrass på nionde våningen! Det är på hotellet Nakar som du kan ta del av en utav de absolut vackraste utsikterna på Palma. Utsikten täcker allt ifrån glittrande hav, till kända sevärdheter som katedralen, Bellver Castle och ”port of Palma”.

Puro Hotel

Ytligare ett trevligt, häftigt och modernt hotel som tävlar mot den inofficiella titeln bästa utsikten är hotell Puro. Det är vid deras takbar som utsikten sprider ut sig som en tavla och fascinerar alla dess besökare! Denna del av hotellet kan man njuta av både i dagtid vid poolen eller på kvällens äventyr då takbaren erbjuder god dryck och en härlig stämning!

Hotel III

Sist på listan, men absolut inte minst – Hotel III eller rättare sagt Hotel Tres. Det är placerat mitt i stadens centrum och likt förgående hotell har även detta ställe en magisk takterrass! Med en 360 graders utsikt över hela staden: hav, stad och berg, är detta en plats för den som söker en fantasifull blick över världens vackraste stad – Palma! Detta är ett hotell för dig som gillar elegant, stilren komfort. Öppet och ljust för en lugn och harmonisk känsla. Det enkla och stilrena gör det att se mer lyxigt och glamoröst ut. För dig som bloggar eller fotograferar, här tar du garanterat bra bilder för dina sociala medier!

//Dani på Balearic-properties.se

Kategorier:

Taggar:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *